#
  • #

business

Lipgloss - Hoe geef je je lippen meer glans

Lipgloss is een prachtig product waarmee je lippenstift meteen een andere look geeft. Heldere lipgloss kan gemakkelijk over oogschaduwtinten worden gebruikt om ze snel te intensiveren. Dit maakt een dramatisch verschil in de zin dat je ogen veel groter lijken, wat in sommige gevallen wenselijk kan zijn.

lip gloss

Bij het aanbrengen van lipgloss is het belangrijk om een heel dun laagje aan te brengen en het product met ronddraaiende bewegingen op je lippen te wrijven. Gebruik een klein sponsje om het product uit de tube op de lippen aan te brengen. Wrijf het product met ronddraaiende bewegingen in de lippen tot er een dun lijntje ontstaat op de plaats waar u de kleur wilt aanbrengen. Breng vervolgens nog een laagje aan en vervaag dit. Zo krijg je een roze kleur op je lippen. Als je meer een transparante look wilt, kun je het product met een kam met grote tanden aanbrengen in plaats van met een sponsje.

Om je lippenstift echt te laten glanzen, moet je ook een klein beetje glinsterende lippenstift gebruiken. Om glinsterende lippenstift aan te brengen, meng je gelijke delen glinsterende poeder en witte lippenstift. Breng de shimmer aan op je lippen zoals je een andere lipgloss zou aanbrengen en je zult zien hoe goed het je lippen laat glanzen. Shimmer lippenstift vergt wat oefening om het goed te doen, maar het voegt een mooie touch toe aan je lippenstift waardoor het er direct nog luxer en sexy uitziet.

Sources for this article: