Lipgloss aanbrengen op je lippen

Lipgloss en lipgloss - zijn dat hetzelfde? In werkelijkheid zijn ze dat niet. Hoewel de eerste meestal dunner is dan de tweede, zijn ze meestal erg vergelijkbaar. Ze bieden allebei een lichte, stralende afwerking voor je lippenstift, maar er zijn kleine verschillen tussen de twee die de een beter maken dan de ander. Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een snelle gids samengesteld om je te helpen het verschil tussen lipgloss en lipgloss te begrijpen.

lipgloss

Wat lipgloss zelf betreft, er zijn veel verschillende texturen waarin lipgloss verkrijgbaar is: dicht, lichtgewicht, hydraterend, semi-dik, dik, en zelfs mat. Maar in tegenstelling tot lippenstift is het meestal lichter, vochtiger en transparanter. Glans geeft de lippen een transparante en stralende look, terwijl lipgloss de lippen een intense en rijke look geeft. Verwar deze lipproducten echter niet met vloeibare lipgloss of gloss voor de lippen.

Lipgloss aanbrengen. Laten we nu overgaan tot het technische gedeelte. Lipgloss is er in verschillende tinten, waaronder: koel roze, goud, zilver, champagne, perzik, roos, karamel, nootmuskaat, citroen, roze, paars, naakt, bruin, baby blauw, en zwart. Voor het aanbrengen van lip gloss op je lippenstift lijnen, onthoud dat de kleur van je lip gloss zal bepalen hoe het eruit zal zien op je lip lijnen; daarom moet je je kleur kiezen afhankelijk van de huidskleur van je lippen, die bleek, medium of donker kan zijn.

Lipgloss aanbrengen op je lippen

MENU
RATING

business

® nchc.nl - All Rights Reserved.
MORE INFO