#
  • #

business

Make-uptips voor de ogen - Hoe breng je make-up op de juiste manier aan en zie je er geweldig uit

Wanneer heb je voor het laatst make-uptips aan jezelf gegeven? Of het nu op een feestje van een vriendin is of aan je partner, make-up tips zijn een must voor iedereen. Hoe vaak doe je geen make-up op en raak je gefrustreerd omdat het er niet uitziet zoals je het bedoeld had. Make-up is niet zo moeilijk, maar veel vrouwen deinzen ervoor terug omdat ze denken dat het veel te ingewikkeld is. Maar met een paar hele simpele en makkelijke make-up tips kan iedereen haar glamfactor elke dag omhoog krijgen, voor werk en elke avond uit.

make-up tips

Een van de meest voorkomende make-up tips voor de ogen is om oogschaduw op precies dezelfde manier te gebruiken als je op je wangen zou doen. De oogschaduw moet donkerder zijn rond de oogleden en lichter rond de oogrand. Ook het gebruik van de juiste oogmascara geeft je dat veegvaste effect. Het gebruik van een oude liner om de oogschaduw op je oogleden aan te brengen is ook een must. De meeste mensen hebben de gewoonte om hun oogleden uit te smeren als ze moe zijn, dus dit is iets wat je moet vermijden, vooral als je veel tijd achter de computer doorbrengt, tv kijkt, leest enz.

De tweede meest voorkomende make-up tip is om vochtinbrengende crème aan te brengen voordat je make-up aanbrengt, omdat dit voorkomt dat de huid uitdroogt. Make-up remover op waterbasis is zeer geschikt voor het verwijderen van eventuele make-upresten die achterblijven na het aanbrengen van concealer. Een andere goede make-uptip is om alleen producten te kopen die geschikt zijn voor uw huidtype. De meeste vrouwen hebben verschillende huidtypes. Zo kan de ene vrouw last hebben van een te droge huid, terwijl de andere een gevoelige huid heeft. Daarom is het altijd het beste om een dermatoloog of een huidverzorgingsconsulent te raadplegen om erachter te komen wat voor soort make-up het beste bij je past.

Sources for this article: